Белгийската прокуратура ще реши утре какво да прави със зам.-шефката на

...
Белгийската прокуратура ще реши утре какво да прави със зам.-шефката на
Коментари Харесай

Ева Кайли остава в ареста поне до неделя

Белгийската прокуратура ще реши на следващия ден какво да прави със зам.-шефката на Европейския парламент Ева Кайли и четиримата италианци, измежду които и приятеля й, които бяха задържани в следствие за търговия с въздействие. 

Заместник-председателят на Европейския парламент Ева Кайли, която съставлява Гърция, беше задържана късно в петък в Белгия дружно с още няколко обвинени. Прокуратурата заяви, че е задържан и някогашен член на Европейския парламент, който евентуално е Антонио Панчери. Приятелят на Кайли е помощник на Панчери и също е измежду арестуваните.

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола отхвърли да разяснява обиските и ареста на Кайли, която е един от нейните 14 заместници. Но Мецола, която е от Малта, написа през днешния ден в Туитър, че Европейският парламент „ е твърдо срещу корупцията ".

Късно нощес Общогръцкото социалистическо придвижване ПАСОК-КИНАЛ изключи Кайли от редиците си. Членството ѝ в групата на Социалистите и демократите в Европейския парламент също беше прекратено след ареста ѝ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР